Wil je een aanpassing aan je computer?

Als je een aanpassing wilt maken aan een bestaand product, kun je aan de rechterkant van het scherm je gewenste aanpassingen kiezen. Als je iets wilt dat er niet bij staat, stuur ons dan gerust een e-mail naar info@pcman.nl. In

Hoe update ik windows 11?

Voor een uitgebreid stappenplan kan je hieronder vinden: Klik hier

Hoe update ik mijn videokaart driver?

Voor een uitgebreide uitleg kan onderstaand artikel lezen over hoe je je videokaart drivers kan updaten. Klik hier