Keuze van computer voor bepaalde games

Estimated reading: 2 minutes 168 views

Ben je op zoek naar een computer om je favoriete games te spelen, maar vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Geen zorgen, wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. We willen je graag helpen bij het vinden van de perfecte game-pc.

Op onze website kun je ons volledige aanbod aan Game PC’s bekijken: https://www.pcman.nl/game-pc/.

Om het zoeken te vereenvoudigen, kun je aan de linkerzijde (desktop) of via het ‘Filter’-knopje (mobiel) de computers filteren op specificaties. Op die manier kun je de computer vinden die aan jouw wensen voldoet.

Om een geschikte Game PC te kiezen, zijn er drie belangrijke onderdelen waar je op moet letten:

1. Videokaart
  2. Werkgeheugen
  3. Processor

Maar welke onderdelen heb je precies nodig voor het spelen van jouw favoriete games, zoals GTA V, Minecraft, Fortnite, enz.?

Er is een handige website die je hierbij kan helpen: https://howmanyfps.com/games.

Op deze website kun je de game van jouw keuze selecteren en de benodigde systeemvereisten bekijken. Zo weet je precies welke onderdelen je nodig hebt om moeiteloos van jouw favoriete games te kunnen genieten.

Als je wilt weten hoe goed een computer van onze website werkt met jouw game, kun je het beste YouTube raadplegen. Op YouTube zijn er veel video’s beschikbaar waarin tests worden gedaan met verschillende computeronderdelen.

Bijvoorbeeld, als je een computer hebt gezien met een GTX 1650 grafische kaart, kun je zoeken naar ‘GTX 1650 GTA V test’. Op die manier kun je snel zien hoe goed ons systeem presteert bij het spelen van dat specifieke spel. Je kunt ook gemakkelijk het aantal frames per seconde in de tests bekijken.

Deel deze pagina

Keuze van computer voor bepaalde games