Battle.net installeren

Estimated reading: 1 minute 71 views

Battle.net is een platform voor pc-games dat is gemaakt door Blizzard. Het stelt gamers in staat om games te kopen, te downloaden en te spelen op hun computer. Je kunt ook met vrienden chatten.

Om Battle.net te installeren, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Ga naar de website: https://download.battle.net/en-us/?product=bnetdesk
  2. De download wordt automatisch gestart, als de download niet wordt gestart kan je rechtsbovenin op ‘Download Battle.net’ klikken.

Volg daarna de instructies op het scherm om Battle.net op je computer te installeren.

• Start de Battle.net installatie door erop te klikken (of in de verkenner dubbelklikken zoals hieronder zichtbaar).

Selecteer jouw gewenste taal.

Selecteer vervolgens op ‘Volgende’

Installatie bestanden worden vervolgens opgehaald.

Vervolgens krijg je de optie om een installatie locatie te kiezen.

Wanneer je de standaard installatie locatie wil gebruiken klik dan op ‘Installeren’.

Vink het vakje aan als je wil dat Battle.net automatisch start bij de opstart van de computer

Battle.net wordt nu geïnstalleerd.

1. Nu opent Battle.net en kun je een nieuw account aanmaken of inloggen met een bestaand account.

Deel deze pagina

Battle.net installeren