Discord account aanmaken

Estimated reading: 2 minutes 114 views

Je kunt je account aanmaken op de Discord-registratiepagina of in de app zelf. Klik op register.

Nu kan je een email adres opgeven waar je je Discord account mee wilt koppelen. Kies je gebruikersnaam en wachtwoord. En vergeet niet om je geboorte datum in te vullen.

Wanneer je op de knop continue klikt wordt er gevraagd om je account te verifiëren.

Claim je account

Je zult kunnen genieten van alle chatfuncties die Discord te bieden heeft, maar het is belangrijk om je account te claimen door je e-mailadres te verifiëren. Dit zorgt ervoor dat je je gebruikersnaam en Discriminator behoudt (die vier cijfers naast je gebruikersnaam) en dat je alle servers waar je lid van bent onthoudt!resent.png

Om je account te claimen, controleer eenvoudigweg de e-mail die je hebt gebruikt om je account aan te maken. Als je geen e-mail ziet, klik dan gewoon op de knop Opnieuw verzenden in de oranje banner bovenaan de app:

Klik op de knop E-mail verifiëren in de ontvangen e-mail en je bent klaar om te gaan!

Verifieer je telefoonnummer

Daarnaast kun je ook je telefoonnummer verifiëren voor je Discord-account!

Om het verificatieproces voor je telefoonnummer te starten, ga je naar het tabblad Mijn Account in je Gebruikersinstellingen. Druk vervolgens op de knop Toevoegen naast het gedeelte Telefoonnummer!

Nadat je dit hebt gedaan, kun je direct je telefoonnummer invoeren en vervolgens op “Verzenden” drukken zodra je het nummer hebt ingevoerd! (Let op: zorg ervoor dat je de juiste landcode selecteert!)

Daarna ontvang je een sms-bericht op je mobiele apparaat met een code van 6 cijfers! Wanneer je de code ontvangt, typ je die 6 cijfers in het menu!

Last but not least, om je wijzigingen te bevestigen, dien je het wachtwoord van je account in te voeren en vervolgens op de Bevestigen knop te drukken.

En dan is je telefoonnummer officieel geverifieerd voor je Discord-account!

Laat een reactie achter

Deel deze pagina

Discord account aanmaken

Of kopieer deze link

CONTENTS