Steam installeren

Estimated reading: 1 minute 193 views

Steam is een platform voor pc-games dat is gemaakt door Valve. Het stelt gamers in staat om games te kopen, te downloaden en te spelen op hun computer. Je kunt ook met vrienden chatten en prestaties behalen.

Om Steam te installeren, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Ga naar de website: https://store.steampowered.com/about/
  2. Klik op ‘Steam installeren’.

Volg daarna de instructies op het scherm om Epic Games Launcher op je computer te installeren.

• Steam wordt gedownload.
  • Start de Steam installatie door erop te klikken (of in de verkenner dubbelklikken zoals hieronder zichtbaar).
  • Klik op ‘Volgende’ om verder te gaan.
  • Hier krijg je de optie om een taal te kiezen.
  • Klik op ‘Volgende’ om verder te gaan.
  • Vervolgens krijg je de optie om een installatie locatie te kiezen.
  • Wanneer je de standaard installatie locatie wil gebruiken klik dan op ‘Installeren’.
  1. Klik op ‘Voltooien’ om de installatie af te ronden.
  1. Nu opent Steam en kun je een nieuw account aanmaken of inloggen met een bestaand account.

Deel deze pagina

Steam installeren