Epic Games Launcher installeren

Estimated reading: 1 minute 563 views

Epic Games Launcher is een platform voor pc-games dat is gemaakt door Epic Games. Het stelt gamers in staat om games te kopen, te downloaden en te spelen op hun computer. Je kunt ook met vrienden chatten en prestaties behalen.

Om Epic Games Launcher te installeren, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Ga naar de website: https://store.epicgames.com/en-US/download
  2. Klik op ‘Download Epic Games Launcher‘.

Volg daarna de instructies op het scherm om Steam op je computer te installeren.

Epic Games Launcher wordt gedownload.

Start de Steam installatie door erop te klikken (of in de verkenner dubbelklikken zoals hieronder zichtbaar).

Nu krijg je de optie om een installatie locatie te kiezen.

Klik op “Install“.

Nu wordt Epic Games Launcher geïnstalleerd.

Vervolgens opent Epic Games Launcher en wordt de launcher gelijk geüpdate.

Nu opent Epic Games Launcher zich opnieuw en kun je een nieuw account aanmaken of inloggen met een bestaand account.

Deel deze pagina

Epic Games Launcher installeren