Riot client installeren

Estimated reading: 2 minutes 95 views

Riot client (Valorant) installeren

De Riot client is een pc-gamingplatform ontwikkeld door Riot Games. Het biedt gamers de mogelijkheid om games te kopen, te downloaden en te spelen op hun computer. Daarnaast kunnen ze communiceren met vrienden en prestaties behalen binnen het platform.

Om Riot Client te installeren, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Ga naar de website: https://www.riotgames.com/en
  • Klik rechtsboven in op Sign in
  • Hier meld je aan met je inloggegevens als je nog geen account hebt kun je een account aanmaken.
  • Als je naar beneden scrolt kom je alle games tegen van riot games, je kunt een willekeurige game kiezen wij kiezen voor valorant.
  • Je komt dan op deze pagina terecht, druk op ‘Play free’.
  • Hier moet je dan weer even aanmelden met je Riot account.
  • Dan kom je op deze pagina, en druk je op ‘Download’.
  • Je moet nu als verificatie je geboortedatum invullen, vul die in en druk dan op download.
  • Nu wordt de installer gedownload.
  1.  Hier kun je kiezen op welke schijf je eventueel valorant wilt zetten, als je op de advanced options drukt. Druk op ‘Install’.
  1. Nu vraagt hij of je riot client toestemming wilt geven druk hier dan op ‘Ja’.
  2. Je krijgt dan dit scherm, hier zie je dat riot client is gedownload en dat de download van valorant gelijk doorgaat, je moet alleen wel weer even inloggen.
  1. Als je op dit icoon drukt kom je bij het overzicht van alle games op riot client.
  1. Hier kun je later nog alle andere games installeren.

Als je deze stappen hebt gevolgd heb je als het goed is nu riot client, met een game.

Deel deze pagina

Riot client installeren