EA app installeren

Estimated reading: 1 minute 67 views

EA app is een platform voor pc-games dat is gemaakt door Electronic Arts. Het stelt gamers in staat om games te kopen, te downloaden en te spelen op hun computer. Je kunt ook met vrienden chatten en prestaties behalen.

Om Steam te installeren, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Ga naar de website: https://www.ea.com/ea-app/
  2. Klik op ‘Download the EA app’.

Volg daarna de instructies op het scherm om de EA app op je computer te installeren.

• De EA app installatiebestand wordt gedownload.
  • Start de EA app installatie door erop te klikken (of in de verkenner dubbelklikken zoals hieronder zichtbaar).
  • Klik op ‘Let’s go’ om verder te gaan.
  • De app is bezig met het downloaden van de benodigde bestand.
  • Vervolgens wordt de app geïnstalleerd.
  1. Vervolgens wordt er gevraagd om je computer opnieuw op te starten
  2. Selecteer ‘Yes’ om de installatie af te ronden
  1. Nu opent de EA app en kun je een nieuw account aanmaken of inloggen met een bestaand account.

Deel deze pagina

EA app installeren