Discord installeren

Estimated reading: 1 minute 72 views

Om Discord’s desktopversie op Windows te installeren, dien je eerst naar de downloadpagina te navigeren met behulp van je favoriete webbrowser.

Volg de aanwijzingen van je webbrowser om het bestand “DiscordSetup.exe” op te slaan. Daarna kun je de installatie starten door het bestand te openen.

Wanneer Discord geïnstalleerd is kan je inloggen met je email/telefoon nummer en wachtwoord. Heb je nog geen account? Klik op HIER om een uitleg te krijgen over hoe je een Discord account aan te maken.

Deel deze pagina

Discord installeren