Roblox installeren

Estimated reading: 2 minutes 74 views

Hier vind u een stappenplan over hoe je Roblox kunt installeren op jouw Windows computer.

1. Open je browser op je computer.
  2. Ga naar de officiële Roblox-website. Je kunt dit doen door naar www.roblox.com te gaan.
  3. Eenmaal op de Roblox-website, zie je een knop met de tekst “Aanmelden” of “Registreren”. Als je al een Roblox-account hebt, klik je op “Aanmelden” en voer je je inloggegevens in. Als je nog geen account hebt, klik je op “Registreren” en volg je de stappen om een nieuw account aan te maken.
  4. Nadat je bent aangemeld of geregistreerd, zoek je naar de knop “Spelen” of “Games”. Klik erop om naar de pagina te gaan waar je Roblox kunt downloaden.
  5. Op de downloadpagina zie je een knop met de tekst “Downloaden en installeren”. Klik erop om het Roblox-installatieprogramma te downloaden.
  6. Nadat het installatieprogramma is gedownload, open je het door erop te dubbelklikken. Dit opent het Roblox-installatievenster.
  7. In het installatievenster wordt gevraagd of je de installatie wilt toestaan. Klik op “Ja” om door te gaan.
  8. Het installatieproces van Roblox begint nu. Het kan even duren, afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding.
  9. Volg de instructies in het installatieprogramma en accepteer de standaardinstellingen. Je kunt ervoor kiezen om een snelkoppeling op je bureaublad te maken voor gemakkelijke toegang tot Roblox.
  10. Zodra de installatie is voltooid, wordt Roblox automatisch geopend en kun je inloggen met je Roblox-account.
  11. Na het inloggen kun je beginnen met het verkennen van de Roblox-wereld en het spelen van verschillende games die beschikbaar zijn op het platform.

Deel deze pagina

Roblox installeren