Hoe installeer ik anydesk?

Estimated reading: 1 minute 76 views

Wij maken gebruiken van AnyDesk om op afstand met uw mee te kunnen kijken als u een probleem of vragen heeft. AnyDesk geeft ons alleen toegang als u in een venster toestemming geeft dat wij mogen meekijken, wij krijgen dus alleen maar toegang wanneer jij ons toestemming verleend.

Voer de stappen hieronder uit om AnyDesk te installeren.

1. Ga naar de volgende website: https://anydesk.com/nl
  2. Klik vervolgens op de knop ”Nu downloaden”
  3. AnyDesk wordt nu gedownload
  4. Als u op het gedownloade bestand dubbelklikt krijgt u dit venster:

De code zal er bij u anders eruit zien, geef de code aan ons door via de telefoon zodat wij met u mee kunnen kijken en verder kunnen helpen.

Deel deze pagina

Hoe installeer ik anydesk?