Waarom kan de computer geen verbinding maken met het internet via EthernetLAN?

Estimated reading: 1 minute 181 views

Hier zijn enkele tips/oplossingen als je computer geen verbinding kan maken met internet via Ethernet/LAN:

1. Controleer de kabelverbinding:
    • Zorg ervoor dat de Ethernet-kabel correct is aangesloten op zowel de Ethernet-poort van je computer als de RJ45-aansluiting van de switch/router. Controleer dit nogmaals als je dit al eerder hebt gedaan.
  2. Schakel de Ethernet LAN-adapter in:
    • Ga naar het Configuratiescherm en kies voor een weergave met grote of kleine pictogrammen.
    • Klik op “Netwerkcentrum” en vervolgens op “Adapterinstellingen wijzigen”.
    • Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de Ethernet LAN-adapter en selecteer “Inschakelen” als deze is uitgeschakeld.

Met deze eenvoudige stappen kun je proberen de verbinding met het internet via Ethernet/LAN te herstellen.

Laat een reactie achter

Deel deze pagina

Waarom kan de computer geen verbinding maken met het internet via EthernetLAN?