WiFi gebruiken op je mobiele telefoon

Estimated reading: 2 minutes 66 views

Volg deze stappen om wifi in te schakelen op een iPhone:

1. Tik op “Instellingen” op uw iPhone.
  2. Tik op “Wifi”.
  3. Schuif de schakelaar naast “Wifi” naar rechts. de schakelaar wordt groen.
  4. Onder het gedeelte “Netwerken” ziet u de beschikbare wifi verbindingen. Een slotpictogram naast een verbinding geeft aan dat er een wachtwoord vereist is om verbinding te maken. Bij veel horecagelegenheden is dit beschikbaar voor gasten. Tik op de gewenste verbinding.
  5. Voer indien nodig een wachtwoord in en tik op “Verbind”.

Nu kunt u internetten op uw iPhone via de draadloze verbinding.

Volg deze stappen om een Android apparaat te verbinden met een wifi-netwerk:

1. Tik op “Instellingen” op uw Android apparaat.
  2. Tik op “Verbindingen” en vervolgens op “Wi-Fi”.
  3. Schuif de schakelaar achter “Aan” indien nodig naar rechts, zodat de schakelaar blauw wordt.
  4. Wifi is nu ingeschakeld en er wordt een overzicht geopend van de beschikbare netwerken binnen uw bereik. Tik op het wifi-netwerk waarmee u verbinding wilt maken.
  5. Indien vereist, voer het wifi wachtwoord in en tik vervolgens op “Verbinden”.

Na enige tijd verschijnt de tekst “Verbonden” onder de naam van het netwerk. Dit betekent dat u verbonden bent met het wifi-netwerk en dat u nu kunt internetten. Het apparaat zal dit netwerk ook onthouden, dus de volgende keer dat u in de buurt bent van het netwerk en wifi is ingeschakeld, zal het automatisch verbinding maken.

Deel deze pagina

WiFi gebruiken op je mobiele telefoon