Waarom werkt mijn geluidaudio niet?

Estimated reading: 1 minute 71 views

Als de audio niet werkt op je Windows-computer, probeer dan het volgende:

1. Controleer de externe luidsprekers:
    • Zorg ervoor dat de aan/uit-knop van de luidsprekers aan staat.
    • Controleer of de voedingskabel van de luidsprekers is aangesloten op een werkend stopcontact.
  2. Controleer het volume:
    • Als de luidsprekers een volumeregeling hebben, controleer dan of het volume niet te laag staat.
  3. Controleer de geluidsinstellingen in Windows:
    • Klik op het volumepictogram in de taakbalk van Windows.
    • Zorg ervoor dat de luidspreker niet gedempt is en het volume niet te laag staat.
  4. Controleer de juiste audio-aansluiting:
    • Zorg ervoor dat de externe luidsprekers zijn aangesloten op de juiste audio-aansluiting van de computer.
  5. Controleer de audiostuurprogramma’s:
    • Klik met de rechtermuisknop op het volumepictogram in de taakbalk.
    • Selecteer “Volumemixer openen” en controleer de instellingen van de luidsprekers.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je proberen het probleem met de audioweergave op te lossen.

Deel deze pagina

Waarom werkt mijn geluidaudio niet?